Ψηφοδέλτιο

Υποψήφιος Δήμαρχος

 1. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΖΗΚΑΣ

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Δημοτικής Ενότητας Παπάγου

 1. ΒΙΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 2. ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΙΑ
 3. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 4. ΚΟΥΚΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
 5. ΚΟΥΤΣΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
 6. ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 7. ΜΑΡΚΟΥ ΒΕΡΩΝΗ
 8. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
 9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 10. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 11. ΣΙΑΦΑΚΑ ΣΙΣΣΥ
 12. ΣΚΑΛΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΛΟΛΑ)

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Δημοτικής Ενότητας Χολαργού

 1. ΒΕΡΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 2. ΓΙΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 3. ΓΡΙΒΑ ΜΑΡΙΑ
 4. ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
 5. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 6. ΖΗΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 7. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
 8. ΚΑΛΑΘΑΣ ΙΑΣΩΝ
 9. ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 10. ΚΟΥΤΣΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
 11. ΜΟΣΧΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 12. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
 13. ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 14. ΣΑΡΙΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΑ
 15. ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 16. ΣΤΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 17. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 18. ΤΖΕΟΡΤΖΕΣΚΟΥ ΡΟΝΤΙΚΑ
 19. ΧΑΜΠΙΜΠΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
 20. ΧΑΡΙΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 21. ΧΑΤΖΗΕΡΓΑΤΑΚΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ
Υποψήφιος Δήμαρχος


ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΖΗΚΑΣ

Δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού

Επικεφαλής του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ Χολαργού-Παπάγου

Γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής και αποφοίτησε από το Λύκειο Χολαργού το 1977. Είναι τεχνικός αερίων καυσίμων και θερμικών εγκαταστάσεων. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως στέλεχος ιδιωτικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ομιλεί αγγλικά, ιταλικά και ρουμάνικα.

Καταγόμενος από οικογένεια με παράδοση στους αγώνες και την Αριστερά, οργανώθηκε στα μαθητικά του χρόνια στη νεολαία «Ρήγας Φεραίος». Συμμετείχε ενεργά στο μαθητικό κίνημα, στη συνέχεια στο φοιτητικό κίνημα και με πλούσια δράση στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Μέλος Κ.Ε. ΜέΡΑ25.

Το 2008 εντάχθηκε στο Δίκτυο Πολιτών δίνοντας το ‘παρών’ σε κάθε αγώνα και συλλογική προσπάθεια της πόλης μας.

Τον Οκτώβριο του 2010 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στον ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, ως υποψήφιος δήμαρχος του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου.

Τον Μάιο του 2014 & τον Μάιο του 2019 εκλέχθηκε και πάλι δημοτικός σύμβουλος στον ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, ως υποψήφιος δήμαρχος του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου.

Συμμετέχει στον Συντονισμό Αιρετών Α’ και Β’ Βαθμού.

Είναι πιστοποιημένος εθελοντής δασοπροστασίας και από το 2010 συμμετέχει στην εθελοντική δασοπροστασία του Υμηττού.

Την περίοδο 2014-2019 ήταν μέλος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Συμμετέχει (ή συμμετείχε) ενεργά στα κινήματα πόλης: Διαδημοτική Επιτροπή για την Προστασία του Υμηττού, Πρωτοβουλία για τη Διασφάλιση της Δημόσιας διαχείρισης του Νερού, Περιβαλλοντικό Δίκτυο Αθήνας, Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών, Πρωτοβουλία Συνεννόησης για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων στην Αττική, Δυτικό Μέτωπο, Διαδημοτική Δράση για την Προστασία από την Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία, Πρωτοβουλία Αθήνας ενάντια στις Εξορύξεις Υδρογονανθράκων, Πρωτοβουλία Αγώνα και Αλληλεγγύης για τη Λευκίμμη.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Δημοτικής Ενότητας Παπάγου


ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Δεληθανάση διαμένει στο οικογενειακό της σπίτι στου Παπάγου από το 1974, οπότε αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία στη χώρα. Έχει εργασθεί επί δεκαετίες ως δημοσιογράφος στον έντυπο Τύπο. Στηρίζει τον Περικλή Ζήκα για το ήθος του, τη μοναδική του συμβολή στα θέματα που αντιμετωπίζουμε με τις πλατείες στη λεγόμενη περιοχή Άνω Παπάγου, λόγω αβελτηρίας της παρούσας δημοτικής Αρχής, την υψηλή τεχνογνωσία του στα θέματα Αυτοδιοίκησης, την ειδική ευαισθησία του στα θέματα Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Η Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μετά την αποφοίτησή της από το Αρσάκειο Ψυχικού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με την ειδικότητα της Πολιτικού Μηχανικού-Συγκοινωνιολόγου. Έκτοτε εργάσθηκε στον Δήμο Αθηναίων, στις Τεχνικές Διευθύνσεις: Δημοτικής Περιουσίας και Απαλλοτριώσεων, Πρασίνου και Περιβάλλοντος καθώς και Πολεοδομίας-Τμήμα Ελέγχου Επικίνδυνων Κατασκευών.

Από το 1980 ζει στου Παπάγου, όπου και δραστηριοποιείται στους τομείς της προστασίας του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των ζώων.


ΚΟΥΚΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

Ο Χαρίλαος (Χάρης) σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στα Χανιά και εργάζεται στον τομέα της Πληροφορικής. Συμμετέχει στους κοινωνικούς αγώνες και ιδιαίτερα στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές των ΕΑΑΚ. Η ενασχόλησή του με τα κοινά αφορά την φιλοσοφία του περί πολιτικού όντος, την οποία υπηρετεί με εντιμότητα και αίσθημα ευθύνης.

ΚΟΥΤΣΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η Δήμητρα Κούτση-Κωνσταντάτου κατοικεί στου Παπάγου και είναι μέλος του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου από το 2008.

Μεγάλο κομμάτι της ζωής της το έζησε στο Τορόντο του Καναδά όπου έκανε σπουδές στα Αγγλικά και στην Επικοινωνία. Εκεί απέκτησε τα δύο παιδιά της. Εργάστηκε ως εθελόντρια στα δημοτικά σχολεία (επικουρική διδασκαλία και στον εικαστικό τομέα) επί εννέα έτη, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο Σύλλογο Γονέων. Στην Ελλάδα συμμετείχε, επίσης, στο Σύλλογο Γονέων του Λυκείου Παπάγου.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΠ.

Επαγγελματικά ασχολήθηκε στον κλάδο της διαφήμισης και του εμπορίου. Με ιδιαίτερη ευαισθησία στους κοινωνικούς αγώνες για τα δικαιώματα των πολιτών, την ισότητα των φύλων, του περιβάλλοντος και του πολιτισμού. Είναι μέλος της Διαδημοτικής Επιτροπής για την προστασία του Υμηττού και μέλος της ΔΑΠΑΧΟ από το 2013.

Όλη της η δραστηριότητα εμφορείται από την ανιδιοτελή προσφορά προς τους ανθρώπους και τα ζώα, γιατί πιστεύει ότι η εμπλοκή στα κοινά της πόλης είναι υπόθεση όλων, ώστε να γίνει καλύτερη η ζωή μας αλλά και των παιδιών μας.

ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γιώργος Μακρής γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Σπούδασε Δραματουργία και Υποκριτική. Εργάζεται ως συγγραφέας και ηθοποιός στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Υπήρξε πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος. Από το 2010 δημιούργησε και διευθύνει το ZAGORIWOOD -φεστιβάλ και εργαστήρια κιν/φου στα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου. Είναι πατέρας 2 παιδιών και ζει στου Παπάγου τα τελευταία 15 χρόνια.

ΜΑΡΚΟΥ ΒΕΡΩΝΗ

H Bερώνη Μάρκου γεννήθηκε το 1994 στου Παπάγου. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Παπάγου και είναι απόφοιτη από το Τμήμα Επιστήμης της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στη Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ανήκε στην παιδική και εφηβική ομάδα κολύμβησης του Παναθηναϊκού για περισσότερα από 10 συναπτά χρόνια, ενώ ταυτόχρονα ήταν μέλος στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, στο τοπικό τμήμα Παπάγου.

Έχει συμμετοχή σε κοινωνικά κινήματα και δραστηριοποιείται έντονα στον αγώνα ενάντια στην κακοποίηση των ζώων, καθώς θεωρεί πως η προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος είναι αναπόσπαστα στοιχεία της βιώσιμης ζωής μας και αλλά ένδειξη πολιτισμού.

Με πιστοποιήσεις στον τομέα της Πληροφορικής εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία τεχνικής υποστήριξης και προώθησης ηλεκτρονικών συστημάτων.

Ο κινηματογράφος, η μουσική και ο αθλητισμός είναι στα ενδιαφέροντά της τα οποία παρακολουθεί με συνέπεια.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Η Μαίρη Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Παπάγο, όπου και τελείωσε το σχολείο της περιοχής. Σπούδασε Beauty Therapist με επιπλέον σπουδές στον επεμβατικό τομέα. Από το 1999 εργάστηκε ως υπεύθυνη σε κέντρα Αισθητικής στον τομέα της εκπαίδευσης και των πωλήσεων, ενώ από το 2009 εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα της Αισθητικής  προσώπου και σώματος σε παράλληλη συνεργασία με πλαστικούς χειρουργούς στον τομέα του μόνιμου μακιγιάζ. Πλέον, απασχολείται ως μεσίτρια αστικών συμβάσεων.

Η Μαίρη ασχολείται ενεργά με τα αδέσποτα του Δήμου μας και τη διάσωσή τους καθώς και με θέματα που αφορούν την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών μας μας (κυκλοφοριακό και σήμανση στην Άνω περιοχή, φωτισμός κ.λπ.).

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ο Σταύρος Πολυχρονιάδης είναι πολιτικός μηχανικός B.Sc.-M.Sc., συνταξιούχος σήμερα της ΕΤΑΑ. Υπήρξε συνέταιρος στην εταιρεία Apex από το 1997 μέχρι το 2007 στον τομέα των μελετών κτιρίων μεταλλικών αθλητικών εγκαταστάσεων, ενισχύσεων ή υφιστάμενων κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα. Στα έργα του συμπεριλαμβάνονται αποθήκες της lLIDL στη Θήβα, ξενοδοχείο Four Seasons στα Εμιράτα, σε συνεργασία με την Alpha Bank στην κατασκευή κτιρίων και διαρρύθμιση καταστημάτων. Είναι σύμβουλος στην εταιρεία C.C.S. στην δημιουργία του προγράμματος instant ανάλυσης μεταλλικών κτιρίων.

Από το 2013-2017 υπήρξε συντονιστής Τοπικής Παπάγου Χολαργού του ΕΠΑΜ με πλούσια δραστηριότητα για την αφύπνιση του κόσμου στα επερχόμενα.

ΣΙΑΦΑΚΑ ΣΙΣΣΥ

Η Σίσσυ Σιαφάκα σπούδασε Ιστορία στο Derre College, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Warwick της Αγγλίας, αλλά τελικά την κέρδισε η σκηνοθεσία. Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου της Ευγενίας Χατζίκου και προχώρησε τις σπουδές της κατακτώντας μεταπτυχιακό στο «Επιστημονικό Ντοκιμαντέρ» από τη Σχολή Femis του Παρισιού.

Έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης και παραγωγός Οπτικοακουστικών Έργων και Εκπαιδευτικού Ο/Α Υλικού και είναι δημιουργός πολλών ιστορικών, πολιτικών και λαογραφικών ντοκιμαντέρ. Η Σίσσυ, ως άνθρωπος του Πολιτισμού, ενδιαφέρεται και υποστηρίζει κάθε κίνηση που τον προάγει, με σεβασμό και υπευθυνότητα. Η ενασχόληση με τα κοινά θεωρεί πως είναι υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη, καθώς αποτελεί συνειδητή πολιτική πράξη.

ΣΚΑΛΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΛΟΛΑ)

H Λόλα Σκαλτσά μένει στου Παπάγου τα τελευταία 35 χρόνια και είναι μητέρα δύο παιδιών, όπου σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσής τους συμμετείχε ενεργά στο Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων.

Σπούδασε Πληροφορική στη Σχολή Δοξιάδη και έχει εργαστεί με συνέπεια και αξιοπιστία στις μεγαλύτερες εφημερίδες και περιοδικά της χώρας. Είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου έχοντας πολυετή συνδικαλιστική δράση.

Θεωρεί πως η συμμετοχή στα κοινά είναι υποχρέωση αλλά και καθήκον όλων των υπεύθυνων και ενεργών πολιτών για να υπάρξει άρτια διοίκηση, διαφάνεια, δημοκρατία και πολιτικός πολιτισμός.

Πιστεύει στη δύναμη της αλληλεγγύης, ενώ δηλώνει παρούσα σε κάθε κινηματική δράση που υπερασπίζεται τους αγώνες για ελευθερία, ισότητα, δημοκρατία, βιώσιμο περιβάλλον αλλά και το δικαίωμα στην ευζωία των ζώων. Συμμετείχε ως εθελόντρια στη ΔΑΠΑΧΟ για επτά χρόνια.

Υπήρξε αθλήτρια του Tae Kwon Do για τουλάχιστον μια 25ετία και εκδότρια περιοδικού πολεμικών τεχνών. Είναι μέλος του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Δημοτικής Ενότητας Χολαργού


ΒΕΡΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Η Αλέκα Βέργου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Χολαργό. Εργάζεται ως υπάλληλος σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, ενώ έχει διακριθεί στον συνδικαλιστικό τομέα καθώς έχει δώσει πολλούς αγώνες στον εργασιακό χώρο για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

ΓΙΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Νίκος Γιωργουλάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Χολαργό, όπου κατοικεί μόνιμα. Είναι τελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιου του Φοιτητικού Συλλόγου της σχολής του. Συμμετέχει ως ενεργό μέλος στο Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου.

ΓΡΙΒΑ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Γρίβα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Χολαργό. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος όπου συμμετείχε σταθερά στις διαδικασίες του Φοιτητικού Συλλόγου της σχολής της.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Μηχανικός Περιβάλλοντος και είναι ενεργό μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Είναι μέλος του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου και συμμετέχει στις διαδικασίες και στις δράσεις του, με γνώση, συνέπεια και όραμα για την πόλη μας.

ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Η Ελένη Δασκάλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε 10 χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση και κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξε μέλος του Σωματείου Εργαζομένων Φροντιστηρίων - Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων (ΣΕΦΙΕ).

Μετά από σχετικές εκπαιδεύσεις ακολούθησε διαφορετική επαγγελματική πορεία και σήμερα εργάζεται ως εκπαιδεύτρια Γιόγκα και Πιλάτες. Είναι αγωνίστρια των κοινωνικών κινημάτων με ιδιαίτερη ευαισθησία στο φεμινιστικό κίνημα και μέλος της πολιτικής οργάνωσης Αναμέτρηση. Βασικό στοιχείο της ενασχόλησής της με τα κοινά είναι η ενσυναίσθηση και η αλληλεγγύη, καθώς τα θεωρεί βασικά συστατικά μιας κοινωνίας με ανθρωπιά.

ΖΗΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Χολαργό. Είναι απόφοιτος του Αρσάκειου Λυκείου Ψυχικού. Είναι κάτοχος Cambridge Proficiency και Sorbonne 1, ενώ γνωρίζει και Ιταλικά.

Είναι απόφοιτη της σχολής Didacta και απόφοιτη της σχολής επαγγελματικού μακιγιάζ «Vogue». Με υποτροφία σπούδασε στο Ecole du Μaquillage Professionel d’ Yves Rocher Paris. Από το 1992 εργάζεται ως make up artist σε τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο. Έχει διδάξει επί σειρά ετών την τέχνη του μακιγιάζ σε ΙΕΚ, όπως Ακμή, Vita κ.λπ.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης (καθηγητής Π. Τσάβαλος), Ιστορία του Κιν/φου (Το Σπίρτο) καθώς και σεμινάρια Ψυχολογίας.

Σέβεται τους ανθρώπους, τα ζώα και τη φύση και πιστεύει πως η τέχνη μας ενώνει, μας καλλιεργεί και μας ενδυναμώνει!

ΚΑΛΑΘΑΣ ΙΑΣΩΝ


ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Νίκος Καρούσος γεννήθηκε το 1983 στο Χολαργό όπου και κατοικεί.

Σπούδασε Πληροφορική και σήμερα εργάζεται ως προγραμματιστής στον ιδιωτικό τομέα.

Από το 2010 ασχολείται με την εθελοντική Δασοπροστασία στον Υμηττό.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Παπάγου-Χολαργού συμμετέχοντας στις δράσεις και στις κινητοποιήσεις του με σεβασμό στην πόλη και στους κατοίκους της.

ΜΟΣΧΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Μοσχογιαννάκης Αλέξανδρος γεννήθηκε το 1982 στον Χολαργό όπου συνεχίζει να διαμένει. Εργάζεται ως sales manager σε μεγάλη εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Μετά τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ακολούθησε μουσικές σπουδές και αποτελεί ιδρυτικό μέλος του τοπικού συγκροτήματος «Χαμένα Ίχνη» (Lost Traces) με συμμετοχές σε όλα τα μουσικά φεστιβάλ του Χολαργού. Έχει εργαστεί για δέκα χρόνια σε οικογενειακή, τοπική επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων, αλλά και ως χειριστής μηχανημάτων παραγωγής και συσκευασίας σε φαρμακευτικές εταιρείες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα και ζει στον Χολαργό. Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών καθώς και υποψήφιος Διδάκτωρ ΕΜΠ στον τομέα των Ευφυών Συστημάτων. Ταυτόχρονα, εργάζεται ως Ερευνητής Μηχανικός Λογισμικού στο κομμάτι της Έξυπνης Γεωργίας και ως καθηγητής Πληροφορικής.

Το διάστημα 2013-18 είχε συμμετοχή στο φοιτητικό κίνημα και παρεμβάσεις στον Φοιτητικό Σύλλογο ΗΜΜΥ ΕΜΠ, όπου και είχε εκλεγεί μέλος Δ.Σ. με το ψηφοδέλτιο ΕΑΑΚ. Παράλληλα, δραστηριοποιήθηκε εθελοντικά στον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (EESTEC) σε οργανωτικές και διοικητικές θέσεις.

Από το 2019 είναι μέλος του DiEM25 και αποτελεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25.

Τα κύρια ενδιαφέροντά του είναι το περιβάλλον, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η Παιδεία. Εκτός από το να προσφέρει, απολαμβάνει τη μουσική, τον αθλητισμό και τα ταξίδια.

ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Νίκος Πατρινός γεννήθηκε στην Πάτρα, αλλά διαμένει στον Χολαργό. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. στο τμήμα Δομικών Έργων, του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ΤΕΙ Πειραιά. Έχει μεγάλη προϋπηρεσία σε τεχνικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες, ενώ ασχολήθηκε στο παρελθόν και με την Κτηματογράφηση στο πλαίσιο του Εθνικού Κτηματολογίου.

Σήμερα είναι μέλος στην κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση για την αλληλέγγυα οικονομία «Το βαγόνι», ενώ στηρίζει κινηματικές δράσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα.

ΣΑΡΙΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΑ


ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δημήτρης Σιδέρης είναι προγραμματιστής και εργαζόμενος στο χώρο της Πληροφορικής, καθώς και  μέλος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ). Συμμετέχει στην Αριστερά και τα κινήματα από τα φοιτητικά του χρόνια μέσα από τις γραμμές των ΕΑΑΚ και είναι μέλος της πολιτικής αριστερής οργάνωσης «Αναμέτρηση». Είναι μόνιμος κάτοικος Χολαργού από το 2016.

ΣΤΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο Βασίλης γεννήθηκε το 1968 και έζησε τα παιδικά του χρόνια στον Πειραιά. Οι γονείς του ήταν παιδιά της Κατοχής, εσωτερικοί μετανάστες. Από τα Γιάννενα η μητέρα του, από το Μονοδένδρι ο πατέρας του, δάσκαλοι στο επάγγελμα, με αριστερή ιδεολογία και προσανατολισμό.

Σπούδασε τεχνολόγος μηχανολόγος και εργάστηκε στον τομέα του με έμφαση στην υγιεινή και την ασφάλεια. Την εποχή της μνημονιακής κατοχής μπήκε στον δρόμο της εργασιακής επισφάλειας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως διανομέας σε πλατφόρμα, εργασία επικίνδυνη με σκληρή ηλεκτρονική επιτήρηση και συνθήκες διαρκώς επιδεινούμενες.

Μετά την ιστορική νίκη των διανομέων της efood υπήρξε ιδρυτικό μέλος του επιχειρησιακού σωματείου στον αγώνα για εργασιακή αξιοπρέπεια, ενάντια σε αυτούς που μας θέλουν «εργάτες με μπλοκάκι». Ο Βασίλης συμμετέχει στο κίνημα γιατί πιστεύει πως με συμμετοχή και αγώνα, «όλα μπορούμε να τα αλλάξουμε».

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Νίκος Σωτηρίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Σπουδάζει στη Σχολή Μεταλλειολόγων - Μεταλλουργών Μηχανικών και είναι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής του. Είναι ιδιαίτερα ενεργός στους κοινωνικούς αγώνες, συμμετέχοντας μέσα από τις γραμμές της Αριστερής Ενότητας στο φοιτητικό κίνημα και στους αγώνες κατά της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

ΤΖΕΟΡΤΖΕΣΚΟΥ ΡΟΝΤΙΚΑ


ΧΑΜΠΙΜΠΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Ο Στάθης Χαμπίμπης γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 1979. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής και παράλληλα έχει εκδώσει το μυθιστόρημα «Πολέμου Κάμπος», από τις Εκδόσεις Λεξίτυπον το οποίο  έχει μεταφραστεί και στα αγγλικά, καθώς και τις ποιητικές συλλογές «Πολέμου Κάμπος», από τις Εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος και «Στα Μαραμένα Αλώνια» από τις Εκδόσεις Νέα Διάσταση. Συνειδητοποιημένος πολίτης ασχολείται με τα κοινά, με ευνσυναίσθηση και ευθύνη για την πόλη που μεγάλωσε και ζει.

ΧΑΡΙΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΧΑΤΖΗΕΡΓΑΤΑΚΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Στον Χολαργό ζει 28 χρόνια. Είναι παντρεμένη, μητέρα της Σοφίας-Νεφέλης και του Οδυσσέα. Σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο Αγγλική Φιλολογία και στο Βρετανικό Συμβούλιο Διδακτική & Μεθοδολογία της Αγγλικής Γλώσσας, ενώ έχει εργαστεί 15 χρόνια ως καθηγήτρια Αγγλικών στην ιδιωτική εκπαίδευση. Αργότερα δραστηριοποιήθηκε ως εκπαιδεύτρια στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Υπήρξε μέλος και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου.

Συμμετείχε στη Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου πιστεύοντας στην ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών στη συνδιαμόρφωση προτάσεων και δράσεων που ενισχύουν τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Πιστεύει σε μια δίκαιη και δημοκρατική κοινωνία που αντιμετωπίζει με αλληλεγγύη και σεβασμό τους ανθρώπους, τη φύση και τα ζώα.