Το Δίκτυο Πολιτών συμμετέχει στη εναλλατική σύνοδο των ευρωπαϊκών κινημάτων

30/05/2013

Στις 7 & 8 Ιουνίου 2013, πραγματοποιείται στην Αθήνα (στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ), η Εναλλακτική Σύνοδος των Ευρωπαϊκών Κινημάτων “ALTER SUMMIT” ενάντια στη νεοφιλελεύθερη επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι /-ες και οι λαοί της Ευρώπης. 


Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται στην Ελλάδα, που βιώνει τη δική της τραγωδία, ως έκφραση αλληλεγγύης και συμπαράστασης των εναλλακτικών ευρωπαϊκών κινημάτων στον δοκιμαζόμενο λαό μας. Το “ALTER SUMMIT” θα αποτελέσει εργαστήρι αντίστασης για να συντονιστούν οι αγώνες των λαών της Ευρώπης, για να γίνουν παρελθόν: - η ανεργία και η λεηλασία των δημόσιων αγαθών και των φυσικών πόρων, - η διάλυση του κοινωνικού κράτους, - οι αντιδημοκρατικές και αντικοινωνικές πολιτικές, - η καταστροφή της φύσης και του περιβάλλοντος - η παντοκρατορία των τραπεζών, - η εμπορευματοποίηση των πάντων. 


Το Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου, στηρίζει και συμμετέχει στη Σύνοδο των Ευρωπαϊκών Κινημάτων - ALTER SUMMIT, βάζοντας το λιθαράκι του με τη δράση και τις αξίες του. Θέλουμε να συνδιαμορφώσουμε το Μανιφέστο των Ευρωπαϊκών κινημάτων που θα μας συντονίσει, συνενώσει και εμπνεύσει, προτείνοντας μας μια κοινή ατζέντα δράσεων: για Μία Ελλάδα και Μία Ευρώπη της Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, για το δικαίωμα στην υγεία και την ασφάλιση για όλους /-ες, για πραγματικά δωρεάν δημόσια παιδεία για την προώθηση μορφών πιο άμεσης και συμμετοχικής δημοκρατίας, για Έναν Άλλο Κόσμο που είναι Εφικτός. 


Ελάτε και σεις να βάλετε το δικό σας λιθαράκι στην οικοδόμηση περισσότερης συνεργασίας ανάμεσα στα ευρωπαϊκά κινήματα.

Περισσότερες πληροφορίες: altersummit.eu

 

Η Συντονιστική Επιτροπή του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ Χολαργού-Παπάγου


Χολαργός, 30/05/2013