Αρχείο

Γίνεται η μεταφορά από το παλιό site προσωρινά θα το βρείτε στο παρακάτω link

http://www.dipoxo.gr/site/Δευτέρα 17 Μαρτίου Χολαργός, 7μμ - προς ένα Τοπικό σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων

Μια αξιοπρεπής παρουσίαση με ενδιαφέρον περιεχόμενο που δίνει λύση στο πολυδάπανο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά και φροντίζει με σεβασμό το περιβάλλον, έγινε στο Δημαρχείο, στις 17/3/2014. Το Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου συνεπές ως προς τη διακήρυξή του έχει εντάξει στο πρόγραμμά του την πρόταση της ΠΡΩΣΥΝΑΤ, η οποία θα αποφέρει εκτός των προαναφερθέντων και έσοδα στον δήμο μας, τη στιγμή που η χρηματοδότηση της κράτους προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει μειωθεί στο ελάχιστο.

http://prosynat.blogspot.gr/


16/03/2014

O Περικλής Ζήκας, δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού και υποψήφιος δήμαρχος με το Δίκτυο Πολιτών, μιλάει στο Κόκκινο 105,5 στην εκπομπή Ο Κοκκινολαίμης με τον Κυριάκο Μαντούβαλο για ένα Τοπικό σχέδιο Διαχείριση Απορριμμάτων.Video

ΦωτογραφίεςΟι γυναίκες συνεχίζουν να αγωνίζονται για ισότητα και δικαιοσύνη Ο ρόλος τους στη δημόσια ζωή της χώρας

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, Δημαρχείο, Χολαργός
Το Δίκτυο Πολιτών Χ-Π τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνοντας μια εκδήλωση κατά την οποία μίλησαν η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη και καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΕΜΠ, κυρία Ελένη Πορτάλιου και κυρία η Αλεξάνδρα Χριστακάκη, δημοσιογράφος στο Κόκκινο 105,5. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Δίκτυο βράβευσε την αγωνίστρια του ΕΑΜ, κυρία Ντόρα Παραθυρά, η οποία παίρνοντας το λόγο έκανε μια μικρή αναφορά στους αγώνες των γυναικών, ενώ δήλωσε «παρούσα» στα κελεύσματα των ημερών. Τη συζήτηση συντόνισε η κυρία Δέσποινα Σαγγανά.

Video

Oμιλία της κυρία Ε. Πορτάλιου, στην εκδήλωσή μας: Οι γυναίκες στα τοπικά κινήματα και την Αυτοδιοίκηση